Debattinnlegg

KrF svikter Guds Ord

Publisert:

Jeg melder meg ut etter 60 års tjeneste.

Det er ikke greit

Debattinnlegg om KrF og ekteskapet:

Det er ikke greit

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2018 kl 12:51

Avisa Dagen tar opp en sak som er eksponert på Bekkevold sine egne sosiale media. I Bekkevold sin egen egen valgkrets er det ikke kommentert i media så langt jeg har sett.

Oddvar Tegnander’s bortgang

Minneord:

Oddvar Tegnander’s bortgang

01.11.1931 – 07.08.2018

Publisert:

En Guds mann, en trofast venn av Gud og av alle mennesker fikk klarert med sin Herre og Mester at det var tid for å reise hjem. Det var det han formidlet til oss som var så privilegert at vi fikk være hos ham til det siste.

Mangfold blir det ikke tillitskultur av

Publisert:

Hadia Tadjik hadde ikke mye forståelse for norsk kultur som annet enn brunost. Og noe annet som illustrerer at vi knapt eier norsk kultur her i landet. Implisitt blir det derfor er intet å miste i forbindelse med islamsk innvandring. Altså intet verdt å beskytte.

Erna kan lære av Israel

Publisert:

President Assad har den siste uken bombet områder i sørvest der det er opprørere. 60.000 mennesker er drevet på flukt, mange har flyktet til Golanhøydene. Der får de hjelp av Israel. Sist fredag ble det sendt inn 300 telt, 13 tonn mat, 15 tonn babymat og 30 tonn med klær.

Kommunale gebyrer - en skjult eiendomsskatt

Publisert:

Det er sjokkerende hvordan selvkost har blitt en skjult beskatning av helt vanlige mennesker. Å beskatte sine innbyggere på en skjult måte er noe av det mest udemokratiske politikere kan gjøre mot sine velgere. Dette er hvorfor jeg vil gi en lovnad om at selvkostbegrepet og kommunale gebyrer skal gj...

Hvorfor Israel?

Publisert:

Alle som kjenner sangen «Ja vi elsker..», kjenner også sangen «Et barn er født i Betlehem.» Slik syns jeg jødenes sterke bånd til Eretz Israel er godtgjort. Det ligger i vår kulturarv.

Bekkevold og vielse av lesbiske

Publisert:

«KrFs familiepolitiske talsmann, Geir Jørgen Bekkevold, viet i helgen partiets kommunikasjonssjef med hennes lesbiske samboer.» Han var stolt og glad for å vie dem, står det å lese på Dagens nettside mandag 6. august.

Stopp folkevandringene

Publisert:

Med undertittelen «Søkelys på norsk fremmedpolitikk» forfattet Kaare Ruud allerede i 1987 et 30-siders innbundet hefte til opplysning og advarsel. En leser med kontakt med «Folkebevegelsen mot innvandring» sendte meg dette. Våre politikere har i mellomtiden kjørt helt upåaktet på, i en slags mer en ...

Jeg også er avholds

Publisert:

Jeg har registrert at når kristne kommer sammen i sosiale settinger, har det blitt mer og mer vanlig at det nytes vin eller øl. Dette skjer i kretser som det var helt uaktuelt for før og gjelder spesielt for folk i 40-50 årene, men også for studenter og eldre.

Ordet om Korset - Guds kraft til frelse

Publisert:

Ordet om Korset, Guds kraft til frelse. Korset er så sentralt at en boktittel lyder slik: Korset – Universets sentrum. Her avgjøres hvor hver person skal tilbringe evigheten.

Å skille barna fra foreldrene - er Norge bedre enn USA?

Publisert:

Norges utenriksminister Ine Eriksen Søreide besøkte nylig De Forente Stater. På TV-nyhetene her hjemme gjorde hun et spesielt poeng av at hun hadde kritisert USA for den nye praksisen med å skille migrantbarn fra foreldrene mens familiens søknad om asyl/innreise blir behandlet.

Vold og kriminalitet

Publisert:

Ungdomsvold og gjengkriminalitet er et tema som stadig blir omtalt i media medfølgende kommentarer fra politi, forskere, politikere, foreldre, barnevern, ungdomsarbeidere, m.m. Voldsbruken har blitt råere, kniver er involvert i slagsmål, gjenger banker opp enslige offer og filmer overgrepene som igj...

Kjære bonde!

Publisert:

Denne sommeren sender vi deg mange tanker og ønsker deg det beste!!

Europas makteliter svikter oss

Publisert:

Det tilsynelatende viktigste ved vår tids «bestillingsforskning» mht fremmedes voldtekter og kjønnslemlestelser og annet mindre hyggelig, er at slikt ikke skal få ødelegge glansbildet av dagens flerkulturelle samfunn. Makteliten vil skyve statlige problemer under teppet.

Gratulerer, Israel!

Publisert: - Oppdatert: 10.07.2018 kl 13:36

Vi er veldig mange som gratulerer Israel med 70-årsjubileumet. Også i Norge!

Jødehatet i Norge

Publisert:

Jødenes historie i Norge er kort. I 1814 fikk de ikke adgang til landet.16 representanter av de 112 ville at de skulle komme til Norge. Først i 1851 fikk de komme, mye takket være Henrik Wergelands kamp.

Fyll ferien med alkoholfri barnetid

Publisert:

IOGT Region Midt-Norge er igjen på plass med Fyll ferien-kampanjen. Regionen dekker Møre og Romsdal, Trøndelag og Helgeland.

Kjønnsnøytral ekteskapslov

Publisert:

Det er no 10 år sidan den kjønnsnøytrale ekteskapslova vart vedteken i Stortinget. På samme tid som ekteskapet vart totalt endra i sin grunnstruktur, vart og 4 andre lover som omhandlar born og familier endra. Det gjeld barnelova, bioteknologilova, adopsjonslova og partnerskapslova. Gjennom desse ve...

Norges kristelige studentforbund

Publisert:

Det er en kjent sak at Norges kristelige studentforbund er en studentorganisasjon som skiller seg radikalt fra andre kristne organisasjoner.

Tåler du Jesus?

Publisert:

«Hvorfor skjønner dere ikke det jeg taler? Fordi dere ikke tåler å høre mitt ord!» Joh. 8:43

«Kron Ham» - inspirert av Guds Ånd

Publisert:

Vi kom til Bergenhus festing fra Trøgstad i Østfold for å være med på dette arrangementet på Sankt Hans-aften. Sonja og jeg er svært glad for at vi tok turen. Takk til alle dere som gjorde denne dagen viktig og svært betydningsfull.

Trusselen fra Iran

Publisert:

Irans øverste leder ayatolla Ali Khameini har nylig varslet opptrapping av anriking av uran. Han sier videre at Iran ikke kan stole på noe land og bør forberede seg på at avtalen faller gjennom til tross for EUs løfter. Utenriksminister Ine Erikssen Søreide mener at uttalelsene er et forsøk på å pre...

Burka og nikab blir forbudt i Norge

Publisert:

Fremskrittspartiet ønsker et totalforbud mot burka og nikab i det offentlige rom. Burka og nikab er kvinneundertryggende plagg, som hindrer god integrering og gjør det vanskelig å identifisere hverandre. Det bryter med grunnleggende norske verdier og derfor har FrP fremmet forslag om et totalforbud...

Oppgitthet og sinne

Publisert:

Det ligger opplagt et sinne bak Ragnar Larsens kronikk som jeg gjengir under, og jeg forstår ham. Spørsmålet er hvor mange andre som forstår det, også i den kristne krets med biskoper med politisk agenda. Preses Byfuglien er en av de mest naive. Personlig er hun helt sikkert et godt menneske, så jeg...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...