Publisert:

Kjære nettroll i full sving på Facebooksida til Daniel Haddal, eller på nettstadene som sist veke herja med det allereie utslitte rykte til redaktøren av denne avisa.

 

Publisert:

Folk fra hele landet strømmet til Oslo Spektrum denne helgen for å høre Franklin Graham forkynne evangeliet. Vekkelsens tid er ikke forbi.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

På Wittenberg Kongress var dr. Rich Melheim fra Minneapolis og «Tros-inkubatoren» som utgir fantastiske tegneserier. Han er tidligere presentert for et pulikum på 125 000 på comic-festival i Amerika.

 

Publisert:

Vi var der, og Visjon Norge var der, under reformasjons-jubileet i Wittenberg

 
Er det litt sosialisme med i spelet?

Publisert:

På nettsida til ein kjend KrF-politikar i Oslo er det no så masse meiningslause påstandar om predikantar og pegeinnsamling – at ikkje ein gong det gode offentlege renovasjonsvesenet kan rydde opp.

 

Publisert:

Avisene har kastet seg over at vi bygger Nye Forum – til prisen av 49 millioner. Oppmerksomheten er et godt tegn. Noe skjer.

 

Publisert:

Det radikale, eller politiske islam, har kostet flest menneskeliv til nå i historien av noen religion eller ideologi. Det politiske islam har også ført til ni kriger i Midtøsten, for å slette Israel av kartet. Ikke bare for å få tilbake grensene fra 1967.

 

Publisert: - Oppdatert: 02.11.2017 kl 10:17

Israel som jødisk stat kan ikke anerkjennes før islam som religion har endret seg. Både Hamas- og Fatah-charteret forteller dette om igjen og om igjen.

 
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

I hver by ærer og akter vi slike som byrådslederen, ordføreren og varaordføreren for deres høye stillinger. Som Skriften sier ber vi som kristne for de som styrer og gir dem ære. Men byens viktigste stilling er pastoren.

 

Publisert:

Vi sit med ein vond kjensle av at Gud er tatt ut av den norske allmennavisa.

 

Publisert:

Utgravingar i sommar har gitt oss eit bilete av ein praktfull kongsgard på Avaldnes på Karmøy, som kan samanliknast med dei som vart bygd i Bergen, i Nidaros og i gamle Oslo.

 
No dreg vi til Wittenberg

Publisert:

Når dette vert lese, er vi på veg til Wittenberg. Vi skal til Luthers universitetsby for å høyre historiske hammarslag frå dei 95 tesane på Slottskyrkjedøra i Wittenberg 31. oktober 2017 – og be i Slottskyrkja, saman med Billion Soul, for ein ny reformasjon og vekking over verda.

 

Publisert:

NRK viste i helgen to filmer som kastet skarpt lys på de to dominante sekulære ideologier, kommunisme/sosialisme og nazisme/fascisme sine bidrag til idehistorien. Sist lørdag gikk reprisen av «Der Untergang» (Undergangen).

 

Publisert:

Når SMA Info kommer i posten, kaster vi oss over det. Det er intelligens i lettleselig bladform. Hvis ikke mediene og utenriksdepartementet leser dette bladet hver gang, vil det stå dårlig til med flerkilde-journalistikken der i gården.

 

Publisert:

To ganger endret datoen 31. oktober verdenshistorien. Og på denne dato i 2017 feirer vi både et 500 års jubileum for Reformasjonen og et 100 år jubileum for Balfourerklæringen om jødenes hjemland.

 

Publisert:

Vi får telefoner fra bekymrede norske borgere om Russlands nylige militærøvelser i nord. TV viste hvordan russerne øvde på militær overtagelse av Svalbard. I denne situasjon har Norge fått ny utenriksminister, Ine Marie Eriksen Søreide. Vi gratulerer den nye utenriksministeren med stillingen. Men ...

 

Publisert:

Opposisjonen duger ikkje til å regjere. Dei tapte valet på skatteauke. Agendaen glapp lukkelegvis ut av handa til Marthe Gerhardsen, som vil ha tre slags eigedomsskatt: 1) Formuesskatt på hus og heim 2) Kommunal eigedomsskatt i fleirtalet av kommunane. 3) Ein ny statleg eigedomsskatt for alle.

 

Publisert:

Regjeringa har vist at den kan kutte, seier VG. Men kutta i folkehøgskular, i pressestøtte og små stønader til friviljuge organisasjonar, som er viktig for bondekultur og Senterpartiet, er bedrøvelege smålegheiter. Med store beklagelege konsekvensar.

 

Publisert:

Vi er forundret over at en regjering i pengenød ikke kutter støtten på nesten en milliard til terrororganisasjonene i Palestina. Det er dokumentert at dette er penger til det radikale islam. Mahmoud Abbas hører hjemme der. Sorry.

 

Publisert:

Statsbudsjett-debatten er viktig. Men norsk politisk korrekt presse og finansdepartementet har laget seg den ubegripelige religion at Norge ikke har penger nok til større investeringer i veier som øker produktivitet og bnp, moderne sykehusutstyr som tar bort køene og får folk i arbeid. Eller til nød...

 
Neste år i Jerusalem

Publisert:

Det var flere kristne i Jerusalem denne Løvhyttefesten enn noen gang før. Og mange gikk i Jerusalemsmarsjen, der en fikk velsigne Jerusalems innbyggere av i dag. Det var mange glade fjes og mange takknemlige klemmer mellom folk som aldri har sett hverandre før. Rørende, rett og slett.

 
Hva er allmenn -TV?

Publisert:

Redaktøren av Dagbladet, John Arne Markussen, og kringkastingssjef, Thor Geirmund Eriksen, i NRK, har krasjet med hverandre. Og redaktøren av Dagbladet har også funnet det riktige argumentet: Konkuransevridning.

 
Syndarar i båten

Publisert:

Nokon føler ikkje for å vere med om vi tek syndarar og tollarar med i båten.

 

Publisert:

Den lille gutten på syv år fra Tyskland måtte forholde seg til de underligste ting. «I dag har vi lært på skolen at det finnes 28 måter å gifte seg på», fortalte han sin mor, ganske så forundret, ved middagsbordet.

 

Publisert:

Det er ikke noe nytt under solen, sier et ordtak. Men det er: En tidligere antijødisk kristenhet feirer løvhyttefest sammen med Israels folk.