Kva ein kunne lære i Royal Albert Hall

Publisert: - Oppdatert: 21.12.2017 kl 13:40

Vi er glad for at leiar av Internasjonale kristne Ambassaden Norge, Dag Øyvind Juliussen, kom inspirert fra den store feiringa av Balfour-erklæringa i Royal Albert Hall i London nyleg.

 
Hvor ble det av de vise menn ?

Publisert:

Denne stjerne lys og mild, som kan aldri lede vill, er hans guddomsord det klare, som Han lot oss åpenbare for å lyse for vår fot.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Dan Odfjells bok om «Makt, myter og media», vekket mange opp. Nå er det kommet en ny bok som gjør det samme – og viser igjen at «det er mye verre enn du tror».

 

Publisert:

Det sier Inger Støjberg, utlendings- og integreringsminister i vårt naboland, etter at debatt om skolegudstjenester har blusset opp også i Danmark.

 

Publisert:

Kinas kirke opplever igjen fengslinger av ledere under president Xi. Er han den smilende Mao – som fornyer utgåtte totalitære ideer?

 

Publisert:

Når jødene kjøper tilbake sin eiendommer i Øst-Jerusalem, så okkuperer de arabisk land, forteller NRK. Om og om igjen. Vi skal hjernevaskes. Og det koster penger. 5,7 milliarder var NRK sitt siste budsjett.

 

Publisert:

Den største velsigning for arabarane - om fridom er kriteriet- er jødane. Berre i Israel har muslimar og arabarar politisk fridom og ytringsfridom, arbeid og velstand.

 

Publisert:

Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide overrasket positivt på den historiske dag, onsdag 6. desember, da Amerika anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
 

Publisert:

Vestlandet fikk seg en ny omgang med vind og vann før sist helg. Men møtene Norge IDAG fikk være med på med evangelist Jan Eriksen ute i de store øyriker, på Austevoll og Stord, gikk i smult farvann, merkelig nok.

 
Israels rett etter internasjonal lov –  litt leksehjelp til NRK

Publisert:

President Trump anerkjente i sin tale og erklæring onsdag 6. desember Jerusalem som Israels hovedstad. Det er en av de nye viktige datoer i Israels og verdens historie.

 

Publisert:

Skal en kristen avis følge sitt høye kall som en kritisk gransker, må de lytte til dommer Scalia, den fremste i Amerikas rett, som vi har sitert: Kjempe hardt mot ideer, men ikke mot personer.

 

Publisert:

«Media er blant de mest destruktive kreftene som noen gang har eksistert. De logrer for det samme establishment som de er ment å kontrollere. Resultatet er at media i dag opererer som en del av establishment sitt kontrollapparat», (sitat Julian Assange.

 

Publisert:

Tre av våre største tenester er angripne på to veker. Svein Magne Pdersen, Jan Hanvold og Rune Edvardsen var pengekjære og laug for folket, sa kritikarane. Det var ikkje måte på. Det skal ikkje vere lett å forkynne evangeliet. Det trengs motvekt mot alle urettvise påstandar i mediajungelen. Kristne ...

 

Publisert:

Vi står framfor eit norsk kulturelt samanbrot med alvorlege konsekvensar, seier Terje Tvedt, professor i arkeologi og geografi ved universitet i Bergen og Oslo. Han er ute med ei ny bok. Hege Storhaug slår fast at ho sjeldan har lese maken til viktig analyse.

 

Publisert:

- Du kan du jo tjene på dette, sa bankjuristen i SE-banken. Hun behandlet en forespørsel om å kjøpe et konkursbo som banken forvaltet for en fallert kunde. Moralen var: Det er skittent å tjene penger på noe.

 
Er nedvurderingen av Trump berettiget?

Publisert:

Det er forunderlig hvor utholdende media er i nedvurderingen av USAs president. Nå skal det innrømmes at han gjør det lettere for dem med ugarderte uttalelser på twitter, hvor han tilriver seg innflytelse utenfor negativ-pressen.

 

Publisert:

Debatten fortsetter. Hva kan pressen gjøre for å holde sin sti ren og ikke misbruke den fjerde statsmakt til personfokusering, mobbing og straffeeksersis?

 

Publisert:

Hvordan kan vi oppnå at prinsipp nummer en for pressedekning og rettshåndhevelse, forsvarsadvokaten, eller motparten, får komme til orde i pressen?

 
Den kritiske metode i teologien og i journalistikken.  Hva er resultatene?

Publisert:

Trollene på internett har jublet mye over predikantslakt i kristne aviser de siste to uker. Hvorfor skjer dette?

 
Slik fikk Israel folkerett til landet

Publisert:

Balfourerklæringen (02.11.1917) ble vedtatt av den engelske regjering, og fikk tilslutning fra deres allierte (USA, Frankrike, Italia, Russland, Japan). Det var et håpets dokument. Det presiserte jødefolkets urfolksrett til sitt gamle hjemland.

 
Eit bokverk i tre bind  som alle patriotar kan ønske seg til jul

Publisert:

Les du kva Dan Odfjell skriv om å vere norsk patriot, då er dette bokverket det du kan ønske deg til jul. Det er ei storhending at Flatøybok er komen på norsk.

 
Enten henger vi sammen,  eller så henges vi en for en

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2017 kl 17:28

Tre store fantastiske tjenester for evangeliet er blitt angrepet de to siste uker. I stedet for å samles om å evangelisere landet etter at 270 sjeler ble frelst i Oslo Spektrum, så ser vi noe helt annet.

 

Publisert:

Det er selvsagt en fest når landets toppmann i økonomisk historie, Ola Honningdal Grytten ved Norges Handelshøyskole, kommer med en ny bok. Han er nok Norges svar på Niall Ferguson ved Harvard. Når det gjelder fortellerkunst og perspektiv.

 

Publisert:

De kristne kanalene forstår mer, og dekker bredere, kultur og hverdag i Norge enn de sekulære – som har et mye snevrere programtilbud, basert på underholdning.

 
Mat og bønder er avgjørende for Norge

Publisert:

Det letteste av alt å begrunne er to milliarder ekstra på budsjettet til jordbruket og bønder. Og for ordens skyld, det er penger nok til norsk matvaresikkerhet for krise og krig.

 
ANNONSE
Annonse