Lederartikler

Kristendommen har kjempet før og vunnet

Publisert:

De kristne kjemper i Amerika i dag – og har vunnet i sak etter sak – etter de fikk innsatt en ny president som ikke var kulturmarxist slik som Barack Obama.

Bruken av ord som «nestekjærleik», «avstand» og «ytterfløyar» i politikken

Publisert:

Spørsmålet om nestekjærleiken er større på venstresida enn på høgresida er blitt aktualisert av KrFs nye prosjekt for val av side i politikken. Erna Solberg har tatt til motmæle mot at hennar regjering er kaldare, meir usolidarisk og mindre nestekjærleg enn ei regjering av Ap og KrF. Kva ...

Ulovleg bruk av bygg og privateigedom – parhestane NRK og Dagen går igjen laus på Visjon Norge

Publisert:

Sist veke hadde gründeren av Visjon Norge, Jan Hanvold, grunn til å gråte. Her står ein på, dag og natt, for fantastisk heildøgns kristen-tv, til ein brøkdel av prisen NRK-TV og TV2 kostar.

Helter dør alltid for tidlig – men saken deres lever

Lederartikkel:

Helter dør alltid for tidlig – men saken deres lever

Publisert: - Oppdatert: 10.10.2018 kl 19:03

Helter dør alltid for tidlig – men saken deres lever. Sånn er det i særlig grad med Ja til livet-kampen. Den gjelder de svakeste av de svake og de minste av de små.

Mye står på spill

Publisert:

Mye står på spill for oss som ønsker en fortsatt borgerlig regjering. Skal Bibelens ord i Romerbrevet om skaperordninger og homoseksualitet, utløse rettssaker om hatkriminalitet. Med Gud og menigheter i tiltaleboksen.

Den norske samfunnskontrakten på oppsigelse?

Publisert:

Har den kulturkrig venstresiden har innledet med sin avkristning av Norge, satt den norske felles samfunnskontrakten på oppsigelse? Hva vi trenger nå, er patrioter som vil ta vare på norsk kristen kultur og identitet – og den kristne frihet og velstand kristendommen bygget gjennom 1000 år.

Kampen går videre

Publisert:

Kampen går videre. Etter kirkens første 3000 år – slik som Europas største kirkehistoriker i Oxford, Diarmaid MacCulloch, regner kirkens historie – blomstrer den som aldri før. Kolossale vekkelser går i 100 land, som nylig innfant seg i Jerusalemmarsjen. Bare i et lite europeisk hjørne ...

Det som står i Bibelen, det er hva vi tror

Det som står i Bibelen, det er hva vi tror

Publisert:

Per Kørner, Børre Knudsen, Ludvig Nessa, Ragnar Andersen, Olav Berg Lyngmo – og alle prester og kristne som fulgte dem inn i den nye kirkekamp for menneskets verd, skapt i Guds bilde, og for en kirke som følger. Guds Ord, vil bli fulgt av andre.

Hva er det kampen dreier seg om ?

Publisert:

Hva er det justisministerens ord om sanksjoner mot kristne for hatkriminalitet dreier seg om? Kan de som forkynner Guds ord om skaperordninger og homofili, rammes? Når begynte den kulturmarxistiske infiltrasjonen av Norge?

Hva kan redde de indre bydeler i USA

Publisert:

I 50 år har de indre bydeler i Amerika vært styrt av Det demokratiske partiet. Men situasjonen har ikke blitt bedre, heller tvert om. Enorme pengesummer fra staten løste ikke problemene. En må bygge opp igjen familie, ekteskap og frivillige foreninger, og pastoren og menigheten har en ...

Nestekjærligheten må ikke stanse ved hageporten Kan misjonærene redde u-hjelpen?

Publisert:

U-hjelp stat til stat virker ikke. Ikke til nå, i alle fall. Stjerneeksempelet er milliardene til palestina-arabiske regimer. Det blir ikke fred i Midtøsten ved våre mange milliarder. Ikke påtagelig utvikling heller. Milliarder skaper ingenting når alle andre utviklingsfaktorer mangler.

Det nytter – Kristendommens nye Framgang

Det nytter – Kristendommens nye Framgang

Publisert:

Det nytter. Kristendommens globale fremgang oppveier alle tap i Vesten. Det ble vi herlig minnet om i Jerusalemmarsjen sist uke. «Kongens komme» til Jerusalem ble på fantastisk måte varslet av den stadig større gruppen fra Kina, verdens største nasjon .

Hva nå med vårt kjære KrF?

Publisert:

Hva skal skje med vårt kjære KrF i tiden fram til ekstraordinært landsmøte om seks uker?

Horribelt av innvandrings- myndighetene

Horribelt av innvandrings- myndighetene

Publisert:

Ikke alle som lider i verden, kan komme til Norge. Ikke til Vesten en gang. Det bør alle være enige om. Og de som søker asyl skal hjem igjen for å bygge sitt fedreland et annet sted når det er klart for det, som flyktningen Dalai Lama sa klart fra om til Europa.

Menigheten og alkoholen

Publisert:

Norge IDAG har fått lov til å utgi David Wilkersons bok om kristne og alkohol på ny. Budskapet til forkynneren, sosialreformatoren og profeten Wilkerson var følgende: Menigheten bør forkynne mot all bruk av giftstoffer. Og alkohol er nå av verdslige myndigheter registrert som en gift.

Justisministerens planer om sanksjoner mot kristne

Publisert: - Oppdatert: 28.09.2018 kl 09:01

Vi kan få en Åke Green-rettssak i Norge. Justisministeren laget nylig paralleller mellom yttereliggående islam og kristne miljøer. Det var en uhørt behandling av kristendommen som bygde friheten og det norske demokratiet. Sanksjoner ble varslet som kan ramme de som forkynner Guds Ord som ...

For å være på den sikre siden?

Publisert:

For å være på den sikre siden, skyller vi all kloakk ut i havet, også medisiner og kjemikalier går den veien, sånn at det siste grønne reservoar blir ødelagt.

Smertehelvete

Publisert:

14 millioner mennesker i England lever med langvarig eller kronisk smerte. Og de bruker tonnevis av piller, mange opp til 16-20 piller hver dag, for å kunne stå på beina og prøve å få fram et smil.

Hva gikk av våre sertifiseringsmyndigheter?

Publisert:

Journalist Ivar Fjeld har i Norge IDAG avslørt hva som skjedde da en kondemnert rustholk ble «Ship to Gaza» – med fare for liv og mannskap om de hadde møtt slik storm i Middelhavet som Paulus på sin nytestamentlige tur som endte på Malta. Alle bibellesere vet at dette havet ikke er å ...

På tide å lytte til palestina-arabiske unge

Publisert:

–Ta bort pengene fra Vesten til Gaza, min fars bevegelse og bevegelsen til Abbas. Mer penger fører bare til mer terror, krig og undertrykkelse – og de unge går glipp av utdannelse og jobb. Det er budskapet til «Sønn av Hamas».

Nærradioen og kristen-TV - Norges nye megakirker - bibeltro erobret massemedia i Norge

Publisert:

Vi var nylig på 15-årsmarkeringen av en stor kristen nærradio i Kristiansand, Radio Evangeliets Røst. Med 15 frivillige medarbeidere sender de 30 timer vitnesbyrd, forkynnelse, kristen sang, musikk og Israelsstoff hver uke. De er en av mange. I den kristne nærradioverdenen skjer store ting.

Erna vil ha ja-kommuner

Publisert:

Erna er klar for kommunevalgkampen til neste år. VG hadde store oppslag om hvordan hun vil vinne valget. Hun er klar for å banke på 700 000 dører. Det er slik man gjør det i USA. Uten direkte kontakt med folk, vinner en ikke valget der. Og hun skal selvsagt ikke gjøre det alene. Hun vil ...

Blir Mike Pence den lengst regjerande presidenten?

Publisert:

Blir Mike Pence den lengst regjerande presidenten i USA - på 100 år? Det kan skje. Vi trudde ikkje kva vi hørte på CNN for eit par veker sidan. Den venstreorienterte kanalen sa det då dei presenterte ein ny biografi om visepresient Mike Pence.

Sverigedemokraterna endrer Sverige

Publisert:

Sverigedemokraterna gjorde et kjempevalg. Og norske aviser dagen etter valget avspeiler det. «Valgsjokket som vil endre Sverige», er Dagbladets førstesideoppslag. «Utviklingen i Sverige bør skremme tilhengerne av isolasjon og utfrysing», skriver avisen videre. «En Rett Høger», sier en ...

Få de unge med til Israel!

Lederartikkel:

Få de unge med til Israel!

Publisert: - Oppdatert: 07.09.2018 kl 16:45

Rekordmange følger Internasjonale kristne ambassade til Løvhyttefesten i år. Og slik er det med andre norske grupper og. Det er et eventyr å få være med. Like stort hver gang.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Norge IDAG bruker cookies (informasjonskapsler) til å personalisere annonser og forbedre nettstedet. Ved å benytte nettstedet aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...